Du kan kostnadsfritt avboka din plats på våra
gruppass upp till två timmar före start. Uteblir du
från passet utan att avboka debiteras du för detta med 100:- per pass. Din möjlighet att boka pass utgår till dess att du betalt avgiften för missat pass.

 

Våra pass

Seniorcirkel - för 65 år och mer. Stärkande träning i grupp med både vikter och/eller egen kroppsvikt som redskap. Passar alla oavsett förmåga.

Core - En typ av träning som är koncentrerat på kroppens mittendel. Genom att träna mage, rygg och bäcken som är delar av kroppens centrum för balans och rörelse kan man underlätta i positioner som utsätter kroppens mittendel.

Tabata styrka/kondition - Högintensiv träning med tabata, dvs 20 sekunders arbete, 10 sekunders vila. Snabbt och svettigt pass på 30 minuter där hela kroppen jobbas igenom. Finns både med fokus på kondition och styrka. Garanterad effekt.

Zumba - En kombination av enkla danssteg  och fitness. Varje låt kombinerar ett antal sekvenser med återkommande steg vilket gör det enkelt att haka på för den sköna musiken. Inspirerande latinamerikansk musik. Ingen zumba just nu men förhoppningsvis efter jul... ​

Styrka inifrån och ut - Här jobbar vi väldigt långsamt och fokuserat
- Balans - Styrka - Andning - Koncentration - Precision - Flöde (av rörelser) - Förståelse. Det är en mental och fysisk träning som hjälper dig att träna upp de små musklerna, inte minst bålstabilitet.

Pump - Garanterad styrka och svett. Du tränar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång och viktskivor.

Spincykling - En effektiv och samtidigt mycket rolig form av fettförbränning och konditionsträning. Vi kör tillsammans i grupp till musik med instruktör. Spincykling är skonsam för kroppen och alla cyklar efter sin förmåga och prestationsnivå!

Helkroppspass och Body Mix - Ett svettigt pass för hela kroppen där det kan vara allt från cirkelträning till tabata-intervaller. Hela passet är 60 min inkl uppvärmning och stretch.

Mjuk Yoga - En terapeutisk form av Kundaliniyogan. Används vid rehabilitering för grupper eller på individnivå med olika behov typ astmatiker, utbrända, personer med olika typer av ryggproblem, sömnstörningar, migrän m.fl. och samtidigt skräddarsys för den enskildes specifika och unika behov.

Kettlebells - Ett stärkande träningspass där vi jobbar med flera muskler på samma gång vilket gör att det blir ett lite tuffare pass. Vi tar hjälp av kettelellsklot i alla övningar och du jobbar explosivt och efter egen förmåga.

Vattengympa - 45 minuterspass i badet vid Hjalmar Strömerskolan. Vi använder midjebälten (våtväst) som håller oss flytande på den djupa delen av bassängen och tränar hela kroppen med rörelser till musik. Skonsam och rolig träning som passar alla.

Boxning - 60 minuterspass inkl uppvärmning och stretch. Vi jobbar både i par och individuellt. Du får lära dig allt från upper cut till raka slag. En rolig träningsform där tiden går fort och passar alla. Inget boxningspass just nu men håll utkik, det kanske kommer tillbaka.

Yoga - Global Yoga är en utvecklande och personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde.