Välj rätt massage
Om du har ont på specifika ställen bör du välja vår behandlande massage som punktbehandlar det onda området. Vill du istället koppla av rekommenderas en halv- eller helkroppsmassage.

Vi erbjuder även massage på arbetsplatsen då vår massör åker ut och masserar på företaget.

Priser massage

Halvkroppsmassage 25 min  380 kr
Helkroppsmassage  50 min  625 kr
Helkroppsmassage  75 min  825 kr
Taktil massage         30 min  380 kr
Taktil massage        75 min   825 kr

Behandlande massage;
ex nacke/axlar (30-45 min)       575 kr
Beh massage under graviditet  575 kr

NYHET!!
Lymfmasssage 60 min     760 kr
Lymfmasssage 90 min  1.010 kr
Lymfmassage 120 min  1.300 kr

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Det är ett eget system som går parallellt med venerna. Vid nyckelbensgropen sammankopplas den med blodcirkulationen där den tömmer lymfvätska och slaggprodukter för vidare transport till njurar för att sedan utsöndras via urinen.

Ett bra lymfflöde renar bindväven/fascian vilket ger starka smidiga muskler och en frisk kropp. Näringen från det vi äter och dricker omvandlas till blod och transporteras ut via artärerna för att därefter användas av cellen. Det som cellen använt blir till slaggprodukter och avlägsnas genom lymfsystemet som också tar bort 20 % av den vätska (vatten) som hjärtat pumpat ut. På så sätt avlastar ett fungerande lymfsystem hjärtat. Resten av blodet, 80 %, transporteras tillbaka till hjärtat via venerna. Lymfans flöde går i riktning mot lymfstationerna och med slutstation nyckelbensgrop (Station 1) där den töms i blodbanan. Kroppen bildar 2-4 liter lymfvätska/dygn och samma mängd vätska behöver föras bort för att undvika svullnad och viktökning.
Lymfsystemet når hela kroppen utom hjärnan som har ett eget system (det glymfatiska systemet).

Boka massage på sidan www.bokadirekt.se eller klicka på fliken boka direkt här intill. Du kan också ringa 0670-61 40 03 eller skriva till oss på Facebook så hjälper vi dig.

Har du besvär som inte kan avhjälpas med massage bokar du tid hos Naprapat Erika Blom

Pris Naprapati
30 min 680 kr per gång
60 min 1.250 kr per gång

Boka vår naprapat Erika Blom
www.erikablom.com
070-271 16 70

OBS! Presentkort köpta hos Pigg & Frisk gäller inte hos Naprapat Erika Blom.